Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

PREDANÉ - KRÁSNE BÝVANIE V KOMJATICIACH

Obec: Komjatice
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny bungalov v tichej časti obce Komjatice (okres Nové Zámky) ktorá je vzdialená 17 km od Nitry a 15 km od Nových Zámkov. Dom s úžitkovou plochou 200 m2 bol kolaudovaný v roku 2009 a je napojený na všetky dostupné IS ( voda, elektrina, plyn, kanalizácia).

Dispozične je riešený vstupnou chodbou, veľkou kuchyňou s jedálňou, tromi nepriechodnými izbami, jednou priestrannou obývacou izbou, kúpeľňou, dvomi toaletami a šatníkom. Kúrenie je ústredné plynové v kombinácii s podlahovým kúrením. Dom je plne klimatizovaný inverterovou technológiou, súčasťou domu je aj alarm s dvomi okruhmi a videovrátnikom. Kuchynská linka je zariadená modernými spotrebičmi (chladnička, umývačka riadu, multifunkčná rúra, varná doska, digestor). V izbách sú drevené plávajúce podlahy, v spálni je drevená palubovka, v ostatných priestoroch je dlažba. Dom má garáž pre dve autá, v zadnej časti domu je terasa.

Na pozemku o výmere 1000 m2 je studňa a krásny trávnik s okrasnými drevinami a kvetmi. Trávnik je napojený na automatickú závlahu s dažďovým senzorom. Dom sa predáva kompletne zariadený, možnosť kúpy aj bez vybavenia a nábytku. CENA DOHODOU. Ak potrebujete viac informácií, neváhajte nás kontaktovať. 

OK-REALITY
Váš kľúč k lepšiemu bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
1000 m2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
25 m2
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti