Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

PREDANÉ - KRÁSNY VEĽKÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII

Ulica: Svetozára Hurbana Vajanského
Obec: Nové Zámky
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny prerobený 3 izbový byt s lodžiou na ulici S. H. Vajanského v Nových Zámkoch. Byt s podlahovou plochou 83 m2 je situovaný na 2 poschodí v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome s novými rozvodmi inžinierskych sietí a výťahom.

Byt bol pôvodne 4 izbový, citlivými zásahmi do pôvodného pôdorisu sa podarilo majiteľom vytvoriť jednu veľkú presvetlenú miestnosť, kde sa nachádza jedálenská časť prepojená s obývacou časťou a zväčšila sa aj kúpeľňa. Na všetky rekonštrukčné práce sú k dispozícii súhlasné povolenia dotknutých orgánov. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020. V rámci rekonštrukcie boli vymenené všetky rozvody IS, nové stierky, maľovky, podlahy, zárubne, interiérové dvere, kvalitné plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, nová kuchyňa, kúpeľňa, inverterová klimatizácia, stropná zvuková izolácia v obývacej izbe.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa a samostatné WC. V byte zostáva aj veľká vstavaná skriňa typu roll door. Ďalším bonusom sú na túto podlahovú plochu nízke režijné náklady. K bytu prislúcha aj pivnica. Cena dohodou.

Okamžité krásne nové bývanie, nízke režijné náklady, kompletná občianska vybavenosť. Ak potrebujete viac informácií, neváhajte nás kontaktovať. 

OK-REALITY
Váš kľúč k lepšiemu bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
83 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti