Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

PREDANÉ - PEKNÝ 3 IZB. BYT V NOVÝCH ZÁMKOCH

Ulica: Gogoľova
Obec: Nové Zámky
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
109 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný prerobený 3 izbový byt s balkónom kúsok od centra mesta na Gogoľovej ulici v Nových Zámkoch. Byt s podlahovou plochou 68 m2 je situovaný na 8. poschodí v 9 poschodovom bytovom dome s novými výťahmi, kde boli vymenené  rozvody inžinierskych sietí.


Byt prešiel v roku 2017 kompletnou rekonštrukciou, boli vymenené všetky rozvody IS, nové stierky, maľovky, interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, podlahy, nová kuchyňa, kúpeľňa. Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa typu roll door.  Kuchynská linka je osadená elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou, umývačkou riadu a digestorom. V obývacej a detskej izbe je kvalitná inverterová klimatizačná jednotka Fujitsu. V prípade záujmu sa v byte môže ponechať aj kompletné zariadenie.

Dispozičné riešenie bytu: zádverie, chodba, 3 izby (obývacia izba je priechodná), kuchyňa a kúpeľňa s WC. Vchod na zastrešený balkón je zo spálne. K bytu prislúcha aj pivnica.

Okamžité pekné bývanie, nízke režijné náklady, kompletná občianska vybavenosť. Ak potrebujete viac informácií, neváhajte nás kontaktovať.

OK-REALITY
Váš kľúč k lepšiemu bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
68 m2
Poschodie:
8
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti