Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

PREDANÉ - PEKNÝ 3 IZB. BYT S DVOMI LODŽIAMI

Ulica: Južná
Mestská časť: Čermáň
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
184 000 €

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ.

EXKLUZÍVNE iba u nás.

Ponúkame na predaj pekný 3 izbový byt s dvomi lodžiami v atraktívnej lokalite na Južnej ulici v mestskej časti Nitra - Čermáň. Byt s podlahovou plochou 75 m2 (vrátane pivničného priestoru) je situovaný na 2. nadzemnom podlaží tehlového bytového domu.

Byt je moderne a hlavne účelne rozdelený na dennú a nočnú časť s nasledovným dispozičným riešením: denná časť - obývacia časť prepojená s kuchyňou so vstupom do lodžie, špajza, chodba (z chodby je vstup do kúpeľne a samostatného WC), nočná časť - dve samostatné spálne (jedna so vstupom do druhej lodžie).

Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečený vlastným plynovým kotol zn. Ferroli, čo umožňuje podstatné zníženie režijných nákladov. Celkové náklady na bývanie pre 3-člennú rodinu predstavujú 140 EUR. Byt je osadený kvalitnými vchodovými dverami zn. Sherlock.

K bytu patrí garážové parkovacie miesto umiestnené na 1. nadzemnom podlaží bytového domu a skladový priestor umiestnený v podkroví bytového domu. Uvedená cena je bez zariadenia bytu ( s výnimkou kuchynskej linky so spotrebičmi a vybavenia kúpeľne). V prípade záujmu je možné byt kúpiť zariadený.

Ak hľadáte pekný byt v atraktívnej lokalite s pohodovými susedskými vzťahmi, nízkymi režijnými nákladmi a vlastným garážovým parkovacím miestom, neváhajte nás kontaktovať.

OK-REALITY
Váš kľúč k lepšiemu bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Úžitková plocha:
75 m2
Poschodie:
1
Loggia:
áno - 2
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
3
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti