Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA - RODINNÝ DOM S KRÁSNYM VEĽKÝM POZEMKOM

Obec: Branovo
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
126 000 €

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS,

Ponúkame na predaj poschodový rodinný dom v malebnej obci Branovo, ktorá je vzdialená 12 km od okresného mesta Nové Zámky.

Dom s celkovou úžitkovou plochou 145 m2 (z toho 25 m2 sú pivničné priestory) má plochú strechu, ako stavebný materiál boli použité pórobetónové tvárnice a pálená tehla. Vchodové dvere a okná sú plastové, v izbách sú plávajúce podlahy, na schodisku a chodbe je PVC, v predsieni a v kúpeľniach je dlažba. Dom bol zateplený 5 cm polystyrénom, strecha prešla rekonštrukciou v roku 2015, inak je dom v pôvodnom slušnom stave.

Kúrenie je ústredné plynové s možnosťou vykurovania kotlom na tuhé palivo. Dom je čiastočne podpivničený a je napojený na plyn a elektrinu - 220/380 V, voda je zo studne na pozemku (možnosť napojenia na verejný vodovod). Odpad je riešený žumpou.

Dispozičné riešenie: suterén - schodisko, dve miestnosti, 1. nadzemné podlažie - zádverie, predsieň, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa, schodisko, 2. nadzemné podlažie - 3 izby, kúpeľňa, schodisko. 

Krásny veľký slnečný pozemok (zastavaná plocha a nádvorie - 1013 m2 + záhrada - 4961 m2) má celkovú výmeru 5974 m2. Vedľa domu je pristavený sklad s úžitkovou plochou  18 m2, v prednej časti pozemku sa nachádza samostatná podzemná pivnica, menšia hospodárska stavba, dve kopané studne, okrasné dreviny, ovocné stromy a vinohrad. Zadná časť pozemku sa dá využiť aj na pestovanie poľnohospodárskych plodín, zeleniny alebo ovocných drevín.

V obci je základná občianska vybavenosť (škôlka, obchod, autobusové spojenie, gazdovský dvor s domácimi mäsovými výrobkami, pohostinstvo). Ak hľadáte rodinný dom v kľudnej a tichej lokalite s krásnym veľkým slnečným pozemkom, neváhajte nás kontaktovať.

OK-REALITY
Váš kľúč k lepšiemu bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
145 m2
Plocha pozemku:
5974 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti