Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásnu novostavbu rodinného domu typu bungalow v tichej lokalite v obci Andovce, ktorá je vzdialená 5 km od okresného mesta Nové Zámky.

Dom má celkovú úžitkovú plochu 120 m2 a bol daný do užívania v roku 2021. Ako stavebný materiál bola použitá kvalitná tehla zn. Porotherm, strecha je škridlová zn. Tondach. Zateplenie domu je riešené polystyrénom o hrúbke 20 cm. Dom je napojený na všetky dostupné inžinierske siete (voda, elektrina, plyn), kanalizácia je vedená do žumpy na pozemku. Kúrenie je plynové - podlahové s možnosťou dokurovania krbovými kachľami na tuhé palivo. V obývacej časti domu je inverterová klimatizačná jednotka.

Dispozičné riešenie:  vstupná chodba, 3 nepriechodné izby, kuchyňa prepojená s jedálenskou a obývacou časťou, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a toaletou, samostatná toaleta a technická miestnosť. Z obývacej časti domu je vstup na vonkajšiu terasu s rozmermi 5 m x 3,5 m.

Krásny široký slnečný pozemok má celkovú výmeru 600 m2. Pozemok je kompletne oplotený, vstupná brána je automatická na diaľkové ovládanie. Vedľa vstupných dverí na pozemok je zabudovaná predpríprava na elektrického videovrátnika. Na pozemku sa nachádza skleník s rozmermi 5 m x 2,5 m, dva záhradné domčeky, vonkajší gril, vŕtaná studňa, na ktorú je pripojený automatický závlahový systém, trávnik a okrasné dreviny.

Ak hľadáte okamžité krásne nové bývanie v tichej lokalite neďaleko okresného mesta Nové Zámky, neváhajte nás kontaktovať.

OK-REALITY
Váš kľúč k lepšiemu bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
600 m2
Klimatizácia:
áno
Kanalizácia:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
17 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti