Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA - PEKNÝ 3 IZB. BYT S LODŽIOU NA SÍDLISKU JUH

Obec: Nové Zámky
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
87 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný 3 izbový byt s lodžiou v dobrej lokalite na sídlisku Juh v Nových Zámkoch. Byt s podlahovou plochou 61,4 m2 je situovaný na 1. poschodí v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome s novými rozvodmi inžinierskych sietí a  výťahom. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v roku 2022.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, bytové jadro je murované, boli vymenené všetky rozvody inžinierskych sietí, znížené sadrokartónové stropy s bodovými svetlami, nové podlahy, bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, kúpeľňa, na mieru robená kuchynská linka. V byte sú dve klimatizačné jednotky (v obývacej izbe a detskej izbe). Tieň v lodžii zabezpečujú vonkajšie hliníkové rolety. Byt sa predáva čiastočne so zariadením.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou. Vchod do lodžie je zo spálne. V spálni sa nachádza šatník. K bytu prislúcha aj pivnica.

Pekný byt s lodžiou v dobrej lokalite, nízke režijné náklady, kompletná občianska vybavenosť. V prípade seriózneho jednania je dohoda na cene možná. Ak potrebujete viac informácií, neváhajte nás kontaktovať.

OK-REALITY
Váš kľúč k lepšiemu bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
61.4 m2
Poschodie:
1
Loggia:
áno
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti