Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

RODINNÝ DOM V OBCI GBELCE S PEKNÝM POZEMKOM

Obec: Gbelce
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
51 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom s pekným pozemkom vo vinárskej oblasti v obci Gbelce, ktorá je vzdialená 30 km od okresného mesta Nové Zámky a 17 km od Štúrova.

Dom s celkovou úžitkovou plochou 90 m2 má valbovú škridlovú strechu, ako stavebný materiál bola použitá pálená a nepálená  tehla. Podlahy v dvoch izbách sú drevené parkety, v jednej izbe a v kuchyni je drevená palubovka, v ostatných priestoroch je dlažba. V dome boli menené plastové okná a bola obnovená aj fasáda domu, inak je dom v pôvodnom stave.

Dispozične je riešený predsieňou, štyrmi menšími izbami (dve izby sú priechodné), kuchyňou, špajzou, kúpeľňou a samostatnou toaletou. Dom je napojený na elektrinu, verejný vodovod a plyn, kanalizácia je vedená do žumpy na pozemku. Kúrenie je ústredné plynové, v predsieni sú plynové gamatky. V dome sú dva funkčné komíny, čo umožňuje osadiť krbové kachle na tuhé palivo a tým výrazne znížiť režijné náklady. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom.

Na peknom rovinatom pozemku o výmere 1266 m2 sa nachádza garáž, letná kuchynka, ktorá je podpivničená, drobné hospodárske stavby, kopaná studňa a ovocné stromy.

Ak hľadáte rodinný dom s pekným pozemkom v tichej lokalite a v obľúbenej vinárskej oblasti, neváhajte nás kontaktovať.

OK-REALITY
Váš kľúč k lepšiemu bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
90 m2
Plocha pozemku:
1266 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti