Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

PREDANÉ - RODINNÝ DOM S KRÁSNYM POZEMKOM V OBCI ĽUBÁ

Obec: Ľubá
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
55 000 €

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE iba u nás.

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Ľubá, ktorá je vzdialená 15 km od vychýreného kúpaliska Vadaš v Štúrove a 2 km od obce Belá, kde sa nachádza  krásny historický kaštieľ Château Belá. Neďaleko obce je krásny lovný rybník a táto oblasť je preslávená aj výrobou kvalitného vína.

Dom s úžitkovou plochou 120 m2 (z toho 30 m2 sú pivničné priestory a komora) je situovaný v tichej lokalite obce a má sedlovú škridlovú strechu. Dom je v pôvodnom slušnom stave, podlahy v kuchyni a izbách sú drevená palubovka, v predsieni je gumolín s kobercom, v kúpeľni je dlažba.

Dispozične je riešený predsieňou, chodbou, tromi izbami, kuchyňou, špajzou, kúpeľňou s toaletou a menšou technickou miestnosťou, kde sa nachádza kotol na tuhé palivo. Kúrenie je ústredné plynové, s možnosťou vykurovať kotlom na tuhé palivo. Dom je čiastočne podpivničený a je napojený na všetky dostupné IS (obecná voda, plyn, elektrina - 220/380 V). Odpad je riešený žumpou.

Na krásnom slnečnom pozemku o výmere 1693 m2 sa nachádza garáž, vínna pivnica s celoročne stálou teplotou 13 stupňov Celzia, hospodárske stavby, kopaná studňa, okrasné dreviny, ovocné stromy a vinohrad. Územný plán obce a veľkosť celého pozemku umožňujú výstavbu ďalšieho rodinného domu na pozemku.

V obci je základná občianska vybavenosť (autobusové spojenie, obchod, pohostinstvo, pošta, škôlka). Ak hľadáte rodinný dom v tichej malebnej obci na krásnom vidieku obkolesenom čistou prírodou, neváhajte nás kontaktovať.

OK-REALITY
Váš kľúč k lepšiemu bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
120 m2
Úžitková plocha:
90 m2
Plocha pozemku:
1693 m2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
áno
Materiál:
Zmiešané
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
24 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti